school

Als je Nederlands leert spreken in een vreemd land, is er een kans dat je ook Engels moet spreken. Dit weten helpt op twee manieren. Ten eerste stelt het je in staat om gemakkelijker te communiceren. U kunt deuren openen naar potentiële vrienden en zakelijke contacten die u eerder misschien niet had. Ten tweede zult u zakelijke contacten kunnen leggen die uw carrière ten goede kunnen komen.

Er zijn vele manieren om Nederlands te leren Taalschool Arnhem . U kunt een boek kopen en proberen het uzelf te leren. Als u niet veel tijd hebt om te besteden aan een cursus die ongeveer 40 pond kost, kunt u zich aansluiten bij een buurtgroep of een club die Engelse les geeft. Dit zijn uitstekende manieren om Engels te leren omdat er ook tijd wordt besteed aan het leren van Nederlands. De eerste les wordt meestal in een bibliotheek gehouden. U leert dan Nederlands en Engels tegelijk.

Het is een goed idee om een leerzaam boek over Nederlands te kopen dat u kan helpen met uw uitspraak. Als je de /ch/-klank in ‘klik’ uitspreekt, is het een ander woord, maar je hebt niet al te veel moeite om te onthouden hoe het toch ‘geklikt’ wordt. Mensen hebben het over het algemeen moeilijk om te onthouden hoe woorden met woorden die erg op elkaar lijken, gespeld moeten worden.

Koop een woordenboek of een online woordenboek (dat kan je helpen bij moeilijke woorden).

memoriseer: onthoud Nederlands, want het is makkelijker om woorden te spellen die hetzelfde klinken.

Ik vond het nuttig om een woorddatabank aan te leggen. Het helpt als je snel een Nederlands woord moet vinden. Vul de eerste letter van elk woord dat je wilt onthouden in een lege ruimte in en zoek een Nederlands woord met dezelfde eerste letter. Bijvoorbeeld: ‘DERbug’ zou de eerste letter zijn van ‘bela’, ‘ modulation’ en ‘pater’.

Het is een goed idee om de Nederlandse woorden die u het meest gebruikt, op te schrijven. Als u ze opschrijft, zult u merken dat ze grappig zijn, handig om te zeggen en u helpen ze te onthouden.