Wijnen

Bepaal welke flessen van wat u proeft de wijnen zijn die u zoekt. Dit zal ervoor zorgen dat u niet eindigt met extra flessen wijn mee naar huis te nemen en nooit meer te openen.

Wijnproeverij inducements maken het makkelijker om de hele proeverij door te komen, want na het proeven van verschillende flessen van elk stuk, weet je welke flessen welke soort hout bevatten en welke meer of minder wijn bevatten.

Hout is een belangrijk en soms verwarrend onderdeel van het proeven omdat het een geur gewaarwordt. Wanneer u op zoek bent naar een bepaalde wijn, kunt u merken dat sommige flessen een heel duidelijk houtaroma hebben en andere niet. Zodra u veel flessen van elk hout proeft, raakt u vertrouwd met de smaak ervan en zult u er meer van kunnen genieten.

Het gezelschap van de wijnkoper is net zo belangrijk als uw genot van de wijn. Vergeet niet dat u veel Wijnen kopen proeft en dat is op zich niet per se een positieve ervaring.

Wat te doen met uw wijnen

Er is eigenlijk maar één juiste manier om uw wijnen te serveren. Dat is om de verantwoordelijkheid voor de wijn aan een professional toe te vertrouwen. Dit geeft de koper de gemoedsrust om de wijnen daadwerkelijk te proeven en een beslissing te nemen over welke wijn het lekkerst en plezierigst is.

Voordat u de wijnen gaat proeven is het belangrijk om met uw proefgroep een regel op te stellen. Dit is dat niemand een opmerking maakt dat hij de wijn niet kan ruiken. Dit geldt voor zowel donkere als witte wijnen.

Als u op zoek bent naar een wijn die een gedurfd bouquet heeft, is het misschien het beste om te proeven en uw favorieten te bespreken. Uw proeverij groep kan tevreden zijn met een diner rood of een diner wit.

Er zijn wijnen die niet lekker zijn vanwege een te hoog zuurgehalte of een te papperige textuur. Deze wijnen zijn nog steeds lekker en kunnen op een dag gedronken worden, maar kunnen het beste bewaard worden voor speciale gelegenheden.

Kesty-etiketten kunnen een grote hulp zijn wanneer u op zoek bent naar een wijn. Het is het beste om de fles door te bladeren, op zoek naar een beetje ” ruimte voor smaak en geur. crimineel onder de invloed van een heerlijk”

Als je eenmaal de ideale wijn hebt, kun je hem proeven en vervolgens naar de volgende stap gaan.

De volgende stap is gaan zitten met een paar mensen of een paar flessen met goede vrienden. En nogmaals, doorloop het proces van proeven en bespreek hun gedachten over de wijn alvorens te beslissen wat er daarna gebeurt.

Dit hele proces is leuk en lonend als je weet hoe het moet.

Als gastheer leer je ook veel mensen kennen, soms zonder het zelf te beseffen.

En, als je besloten hebt om een heleboel flessen te kopen, zul je merken dat wanneer de flessen helemaal neergelegd zijn, de wijnen in het zicht spatten en het heel duidelijk maken dat de flessen voor een goede prijs gekocht zijn.

Uiteraard is er een dunne lijn tussen iemand op de hoogte brengen van je hobby en hem vertellen wat je bedrijf is. Omdat wijnliefhebbers vaak erg stekelig worden van mensen die naar hun hobby vragen terwijl ze midden in een discussie over iets zitten, gaat een ontmoeting over wijn drinken vaak ongeveer als volgt.

Je bent bijvoorbeeld aan het praten over een geweldige fles wijn die je net hebt gekocht en je wilt de nieuwe persoon uitleggen dat je hem interessant vindt. Maar dan hoor je jezelf zeggen: “Zo, ik heb al eerder over deze wijn gehoord. Hij komt van deze geweldige plant. Ik bedoel, het is zo interessant dat ik mezelf deze wijn wel zou zien drinken.”

Maar toch, ze kijken naar de fles, naar de koffieboon, de wijnranken en de gesnoeide struiken. Die allemaal te bereiken zijn door te wandelen of te rijden door het landschap. En ze moeten gevraagd worden: “Is het veilig om in te zwemmen?” Nee, ik maak geen grapje. Deze wijnstokken en de hovenier die ze aan u heeft voorgesteld zijn misschien het lachertje van de buurt. Maar ze hebben een eigen verhaal.

De druiven die mij verzorgden

Het is geen geheim dat de druiven die uw margarita hebben helpen maken zo verwant zijn aan het wild als het maar kan. Maar hoe zit het met de smaak van deze druiven? Onderzoekers hebben geconcludeerd dat een stof genaamd methanol, een natuurlijk voorkomend bestanddeel in druiven, pijnstillend werkt. Pijnstillend, samen met vitamine C helpt het de aanmaak van het dodelijke C-irefinezuur (C-I) te voorkomen, dat helpt je hartaanval uit te lokken door je hersenen ervan te overtuigen dat er iets mis is met je maag. Of zoals de onderzoekers het ietwat vreemd uitdrukken, “dat de pijn van het breken van de wind kan worden verzacht door frequente consumptie van Merlot.”

Een andere prettige bijkomstigheid van de Druiven is dat ze weinig onderhoud vergen. Hun gelijkenis met onze planeet is net zo opvallend als de gouden Miteria’s die de markt voor Porter House omzomen.