zaken

Na het uitvoeren van talloze demonstraties, offline en online, ben ik tot één feit gekomen. Onopzegbare contracten komen vaker voor dan we denken. Handelsmerken, ontwerpen, logo’s en campagneconcepten staan op het punt over te gaan van “hier is ons aanbod” naar “hier is wat er overblijft”.

Hier is een goed voorbeeld. U heeft een winkel van goede grootte met goed verkopende producten en diensten. Hij ligt aan een rustige straat met weinig verkeer, ‘s morgens en ‘s avonds bijna geen. Het bedrijf heeft besloten de straatverlichting voor de dag uit te doen. Alle parkeerplaatsen moeten blijven tot ze bereikt zijn, minstens 5:30 tot 7:00.

Alle parkeerplaatsen zijn “ocloud” geplaatst zonder onderscheidende tekens. Zelfs de straatnaambordjes zijn strategisch, ontworpen om u uw adres te garanderen. Wat als het allemaal failliet gaat? Alles. De winkel in uw straat is uw winkelcentrum. U controleert, volgt en meet. Zoekwoorden voor alle categorieën zijn geisked op Google, Overture en nog veel meer. U hebt ook uitstekende inhoud ontwikkeld voor alle categorieën en zelfs uw naam om de zoekmachine ranking te nivelleren. Het is als leven in een snoepwinkel!

Hoe dan ook, dit is wat er door mijn hoofd gaat als ik de parkeerdrukmeting bij Schieffoppers overzie. Hoe kan ik volgens mij in zaken blijven? Ik WEET het niet. Afgezien van het kopen van veel ruimte van een ander bedrijf of twee – dat bedrijf is nauwelijks te bereiken door Google adwords, en de nieuwe winkel is niet ingesteld om te trekken in de verkoop voor mij. Plus, ik heb eenRegistration Cost Tier 5 website en een maandelijkse webhosting fee van $7 per maand.

Maar goed, terug naar de parkeerplaats. Je weet nooit wanneer je al die spullen nodig hebt. En het is op GRATIS!

Weet Schieffoppers het?

Top sponsors John en Belinda moeten zich gul voelen aangezien ik bijna $50 per maand betaal aan vergoedingen, maar zij slagen er nog steeds in om $45 dollar per maand te betalen aan doorverwijs betalingen aan hun eigen bedrijf. Zelfs programma’s die zo ontworpen zijn dat ze makkelijk op te zetten en mee te doen zijn, lopen tegen problemen aan als er om geld gevraagd wordt. SchieffindCash register dat een “gratis” auto responder aanbiedt om oneindig veel nieuwsbrieven te maken, maar je moet wel 19 dollar per maand aan administratiekosten betalen aan Schieffind Cash. Toch kunt u onbeperkt nieuwsbrieven versturen naar degenen die zich abonneren, en kunt u vele honderden programma’s/producten promoten als gevolg daarvan.

Referral fees betaald door Google variëren van 3 tot 15%, hoewel de meeste rond de 5% liggen. Bovendien kunt u uw Google rankings voor uw pagina verlagen als u adverteert voor producten/diensten in het pay-per-click kanaal.

Wat is de reactie!

icken Henstep, een veteraan van de online business scene, en een expert in Internet marketing, stuurde een e-mail van zijn bezorgdheid. Hij uitte zijn steun voor een affiliate programma gebaseerd op zijn ervaring in het bouwen van affiliate websites met grote hoeveelheden verkeer, maar wilde er zeker van zijn dat er geen vergoedingen en prijzen voor verwijzingen zouden zijn. Vervolgens bedankte hij me voor de kans om over het programma te lezen. Geen kosten, geen prijzen, geen opstartkosten, en zelfs geen training of ondersteuning. Hij vroeg me toen om hem een kopie van de aanvraag te e-mailen. Dat heb ik gedaan, en dit is wat ik terug kreeg.

gedateerd 9-19-05

Aan Schiefforts, ik moet zeggen dat ik zeer ontevreden ben met deze wending van gebeurtenissen. Hoewel ik niet tegen het betalen voor verwijzingen ben, heb ik altijd duidelijk gemaakt dat ik nooit een dergelijke tactiek zou steunen als dat zou betekenen dat er minder geld beschikbaar zou zijn voor programma’s waar ik misschien daadwerkelijk van zou kunnen profiteren.

gedateerd 12-19-05

Commissie garageverkoop

Twee gelijkaardige programma’s, beide verkopen producten van het ClickBank netwerk.

Het ene betaalt een eenmalige commissie van 17% op alle verkopen aan de zes- of zevenduizend andere bezoekers die ze doorverwijzen naar een productsite.

Het andere programma betaalt een vaste commissie van $17,50 voor elke verkoop aan die zevenduizend bezoekers. Natuurlijk is de conversie van bezoekers naar kopers van deze “Gardner” producten veel hoger bij het eerste programma, maar toch is het misleidend voor mij om iets te promoten dat zo’n lage commissie betaalt.

Ik besef dat mijn positie een beetje zwak is door de aard van de kunst van aantrekkingskrachtmarketing, maar ik heb het gevoel dat het doenbaar is. Ik maak momenteel gebruik van een zeer gericht product van een zeer effectieve marketeer, Carsonaverick. Ik weet dat het verkoopconcept uniek is, en dat het bereiken van hoge conversiepercentages nog maar twee jaar geleden mijlen eenvoudiger zou zijn geweest. En, ik zag onlangs een aantrekkelijke nieuwe website via The Keyword Guides website, en ik was geïntrigeerd. Gewoon voor extra maatregel, opende ik de affiliate link naar de verkoop pagina. Was het succesvol? Voor mij, was het een no-brainer.